Thursday, November 22, 2012

Domino's Pizza (D403)

Assalamualaikum guys :)

Nampak tajuk di atas. Terus rasa lapar ? Hahahaha. Pada 16/11/2012 merupakan tarikh keramat bagi bilik kami D403 when kami semua bercadang nak makan Domino's Pizza dengan duit kemenangan bilik kami sebanyak RM75.00 (*second prize). Hehehehe. Biasalah tue, sekali sekala makan besar dengan roomates. Terkenang pulak masa MDS dulu, jalan sama-sama. Sekarang nie nak jumpa di bilik pun susah, yelah kan jadual x sama. Ada roomastes yang lain fakulti lagi. So, alhamdulillah pada Jumaat yang lalu. Kami semua berkumpul makan bersama-sama. Memang bestlah time nie dapat makan bersama-sama Domino's Pizza lagi. Mantap kan. Muahahahaha. 

Kami order Domino's Pizza nie "CALL" tau. Siap hantar ke kolej lagi, mantap kan. Time sampai nie, muka kami semua excited tahap dewa nak makan pizza ni. Tunggu semua roommates ada, baru makan.



Nah, ambil kau. 2 large pizza, 2 lagi regular. 


Moment bersama-sama dengan roommates dengan muka-muka excited makan pizza  makan. Siapa yang ambil gambar ni ? Mesti kamu tertanya-tanya kan. Biarlah rahsia (*macam lagu dato siti ).






Habis semua pizza kami makan dengan lahapnya. Muahahaha. Semua kami tak makan malam semata-mata tunggu Domino's Pizza nie. Habis makan pizza nie pun, masih lapar lagi. Hahahaha, memang TAMBUK (*means TAMAK :P). Harap-harap kita berkumpul dan makan bersama-sama lagi before cuti untuk semester 1.

No comments :

Post a Comment