Friday, November 23, 2012

Pertandingan "MOMENT" pictures !


Hari ini, hari ini, hari ini aku nak buat 1 pertandingan picture moment yang ter"AWESOME". Huhay! Actually aku buat blog nie untuk mendapatkan kenalan-kenalan bloggers yang lain, aku tahu blog kamu memang AWESOME tahap dewa. Hihihihihi :P. So, memandangkan blog kamu dah awesome, aku nak tengok moment pictures yang terbaik pulak. Hihihihihi.

Kriteria yang aku perlukan untuk contest ini:
  • Must be a bloggers and have her/his own blogs...
  • Open to all bloggers...
  • Your blog must be "AWESOME"...

Syarat-syarat contest nie pulak ialah:
  • Gambar tue merupakan moment-moment terindah bagi pemilik blog/anda bersama rakan-rakan, keluarga atau sesiapa saja pun... That means anda mesti ada dalam gambar tersebut...
  • Gambar yang diperlukan hanyalah 1 keping sahaja dan anda mestilah membuat 1 entry mengenai gambar moment tersebut... Ceritakan tentang detik-detik terindah itu berlaku bila, dengan siapa, di mana, macam mana... (*5W 1H)...
  • Tarikh pertandingan adalah bermula 24/11/2012 - 30/11/2012 iaitu berlangsung selama 6 hari... So kepada sesiapa yang lewat menghantar entry anda, penyertaan akan terbatal secara serta-merta... 
  • Setelah selesai buat entry contest nie, hantarkan link blog anda di ruang komen bagi entry nie... Kalau tidak pun, hantarkan link blog anda di alamat email  nie addy92_ameng86@yahoo.com...
  • Pemilihan pemenang untuk contest nie adalah di tangan penganju. Keputusan adalah muktamad...

So, tunggu apa lagi. Jom ramai-ramai ikuti contest nie.
Ada hadiah yang menanti untuk para pemenang.
Jangan lupa komen tau !
Huhay !

6 comments :

  1. http://hanisaliaahidzir.blogspot.com/2012/11/moment-my-1st-lecture-as-uitm-student.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okey hanis...thankz 4 joining this contest...huhay...

      Delete
  2. http://dontbestalkeronmyblog.blogspot.com/2012/11/pertandingan-moment-picture.html

    join this .. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okey mimie...thankz 4 joining this contest...huhay...

      Delete
  3. http://ainforeverforyou.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okey ain...thankz 4 joining this contest...huhay...

      Delete