Friday, November 30, 2012

The Winner of the Contest

Assalamualaikum :)

Tuan punya blog kembali meng"usha" blog nie setelah menunggu selama 6 hari. Hahahaha. Ingat tak apa yang berlaku pada 6 hari yang lalu ? Jom fikir-fikir balik. Recall, recall, recall. Lah, takkanlah contest yang 6 hari lalu dah lupa, "Pertandingan Moment Picture"...hihihihi :D. Finally, contest nie berakhir jugak setelah 6 hari menunggu utusan-utusan dari blogger-blogger lain. Setelah review, hanya 4 orang blogger jak yang menyertai contest nie. Alhamdulillah biarpun contest nie tak ramai yang join tapi aku excited jugaklah sebab orang feedback di blog aku nie. Gumbiranya hati ini. Muahahahaha :P

Secara rasminya, contest ini telah "DITUTUP".Ada lagi nak join, sorry. Too late :P. Actually aku hampir lupa pasal contest nie, sibuk punya hal buat assignment yang berlambak-lambak tapi buat secara perlahan-lahan dan tenang. So, dapat jugak aku curi sedikit masa untuk menaip di blog nie. Tanpa melengah-lengahkan masa lagi, jom kita (*kita ? aku sendiri jak lah :P) umumkan siapa pemenang bagi contest nie. Aku tahu semua berdebar-debar kan, lebih-lebih lagi kepada bloggers yang ikut contest nie.

Before that, aku nak umumkan calon-calon blogger yang menyertai contest nie..

Calon 1

Calon 2

Calon 3

Calon 4

Chipsmore Chuculates



So, aku dengan penuh kuasa veto memilih

"NUR AZIRAH" 


sebagai pemenang untuk contest nie. So, tuntut hadiah ngan aku nanti...okey dokey ! Bagi aku, itu adalah gambar moment yang terbaik. Bukan aku cakap gambar yang lain tak menarik atau tiada moment. Cuma itu pilihan aku. Bagi kamu, setiap gambar tue ada jalan ceritanya yang tersendiri (*macam iklan Yuna :P)Apa pun, tahniah kepada keempat-empat blogger sebab supporting aku punya contest. Thanks a lot.Huhay :D. Tapi honestly aku nak cakap, bloggers lelaki susah nak cari tau, (T_T)...sob..sob...sob. So, aku haraplah ada blogger lelaki di luar sana minta rajin-rajinkanlah diri tue menaip. Jangan jadi pemalas kalau nak jadi bloggers. Peringatan untuk diri aku jugak tue. Hihihi.

2 comments :