Sunday, December 23, 2012

Study Week Bermula !

Assalamualaikum guys :)


Sekarang ni study week dah bermula bagi pelajar-pelajar IPTA seluruh Malaysia khususnya kepada pelajar degree. Ingatkan study week ni student-student tak balik kampung, rupa-rupanya balik kampung pulak. Roommates aku 2 orang dah balik kampung. Yang tinggal di bilik 4 orang jak. (T_T). Yang paling sedih ialah budak-budak Sabah yang tak balik. Aku dah tinggalkan negeri Sabah, daerah Tawau, rumah Taman Wawasan selama 4 bulan an sekarang nak masuk 5 bulan dah. Tapi takpa, itulah dinamakan berdikari. Kalau terlalu senang pun susah jugak sebab tidak mengenali erti kesusahan tu macam mana tau erti berdikari tue macam mana, kan ? So, actually rasa berbangga jugak dapat belajar menjadi lebih indipendent lagi. Huhay !


Ala, study week nie dibagi untuk para pelajar mengulangkaji pelajaran balik, bukan nak bertungkus-lumus nak balik kampung. Kan dibagi masa untuk cuti semester jugak. So, taklah sentap sangat. Insha-Allah paper aku start pada 03/01/2013 dan berakhir pada 15/01/2013. Tapi tiket balik aku tanggal 30/01/2013. Ada 2 minggu lagi aku di sini, tak pasti lagi nak pergi rumah roommates aku atau tidak. Ingatkan nak jalan-jalan tapi depends on situation. Kalau keadaan membenarkan, insha-Allah terlaksana jugak tu. Doakan aku ya :)

Saturday, December 22, 2012

Follower ke-200 !

Assalammualaikum guys :)

Tahniah diucapkan kepada

<<< Hanis Aliaa Hidzir >>>


Sorylah aku curi gambar nie dari Facebook kau. Hihihihihi. Jangan marah, okey.Tahniah kerana menjadi follower yang ke-200. Hadiah yang anda menangi ialah top up untuk bernilai <<<RM5.00 >>>. Walaupun nilainya kecil, tapi bukan mudah dapat "FREE" kan. Huhay ! So, kita tunggu lagi siapa follower yang bertuah. Hihihihi.

Friday, December 21, 2012

I am 20 years old (20.12.2012)

Assalamualaikum guys :)

Actually, 20.12.2012 is big day for me because I'm getting older, oh no ! Hahahahaha. It's just a number, people do said like that. I'm become 20 years old. Hahahahaha, napa tiba-tiba speaking english plak nie, memang tak patut, tak patut. Aish. Orang yang lahir pada tahun 1992 sedang menanti masuk umur 21 tahun dan aku pulak baru merasa menjadi 20 tahun, susah jugak kan tarikh lahir lambat. Tapi tak pa, yang penting aku lambat tua dari segi umur. Jangan jeles ! Siapa yang jeles ? Tak sangka semalam merupakan hari jadi aku yang ke-20 tahun even lambat tiba.

Whoaaa. Nielah muka Birthday Boy  yang bernama
Addy Azizul Jeffry Bin Kaili 
Jangan jeles. Muahahahahaha.


The Birthday Boy !
So harapan aku sepanjang usia 20 tahunku nie berlangsung sehingga umur aku bertukar menjadi 21 tahun. Wish aku rasanya belum ada lagi, tak dapat nak fikirkanlah.

  
20.12.2012 = 20 tahun. Cantik kan kombinasi nombor nie.Pada tarikh nie jugaklah aku menjadi 20 tahun.Lagi satu, terima kasih banyak-banyak kepada familyku, sahabat-sahabatku, kawan-kawanku, dan sesiapa jak kawan-kawan dari FB yang wishkan untuk birthday aku. Thank you so much guys. Terharu aku.



Sekarang umur aku dah 20 tahun tapi still single lagi.Ada sesiapa nak terima "LOVE" aku tak ? Nampak macam desprate sangat. Muahahahahahaha.



So, that's all for today.Thank you. Good bye.