Saturday, February 2, 2013

Happy Februari !





Assalamualaikum, hai guys :D

We meet again, again, again and again. So far, how's your holiday ? ::: FOR UNIVERSITY STUDENT ONLY :::Highlight for that statement. Muahahaha. Hari nie masuk hari ke2 bulan FEBRUARI kan. Pejam celik, pejam celik, cepatnya masa berlalu kan. That means aku ada 1 BULAN lagi berada di Tawau nie before balik ke UiTM Shah Alam. Huhuhuhu. Kawan-kawan aku yang lain banyak yang balik awal ke universiti masing-masing sebab dorang awal masuk kuliah. By the way, kita enjoy dulu sementara masih cuti. Manfaatkan cuti yang ada. Okey ! Tiba-tibalah pulak aku nak speaking nie, mesti kena pukulan AISKRIM SODA lah nie. Aiyoooo. Nak tahu macam mana cuti aku ?  Tengok jak di wall FB aku, tahulah kamu tue.

Sekarang nie masuk hari ke-16 sudah aku berada di bumi TAWAU nie. Tak sangka jugak cepatnya masa berlalu, padahal dalam hati "Bestnya, lama lagi cuti, bulan 3 baru balik pergi SHAH ALAM..." (-_-). So, before aku balik ke UiTM Shah Alam, aku kena kuatkan mental & fizikal aku untuk semester yang ke-2 sebab aku tahu semester 2 nie konfom & konfomnya akan menjadi lebih harder daripada semester yang lepas (*semester 1 lah :P)Ayat-ayat memotivasikan diri agar nampak kuat, tenang, cool, dan bergaya. DUSH ! Pasu bunga jatuh atas kepala (x_x).


...2 menunjukkan bulan FEBRUARI...



By the way, lukisan nie meningatkan aku dengan si dia sebab dia lukiskan untuk aku. Lama sudah ndak bercerita dengan dia (T_T) sob.sob.sob.Ndak palah, balik UiTM nanti jumpalah dengan dia. Huhay ! Okey, stop ! Dilarang berkasih sayang di blog nie. So, sekarang nie, jom enjoy our HOLIDAYS. Jangan sia-siakan :P


- End for this chapter -

No comments :

Post a Comment