Saturday, April 20, 2013

♥ Happy Birthday to Muhamad Najib Nor Danial ♥

Assalammuaikum guys :)

Happy birthday again to Muhamad Najib B. Nor Danial. Tahniah, anda telah berumur 21 tahun. Jadi abang-abang dah. By the way, semalam semua ex-roommates D403 berkumpul untuk celebrate Ajib's birthday. Tak sangka jugak, semua ex-roommates dapat berkumpul beramai-ramai. Eyalah, Azman study di UiTM Puncak Alam pun datang semalam sambut birthday Ajib. Wan dan Hanif dari Kolej Teratai dalam UiTM pun datang sambut birthday Ajib. Aku dan Asrul x payah cakap, sebab kami sambut di KFC Seksyen 2. Dekat jak dengan Kolej Meranti. So, kami janji nak berkumpul dalam pukul 9.00 p.m. Tapi tahu-tahu jaklah kan, janji Melayu. Mesti lambat 30 minit atau 1 jam. Bukan kutuk bangsa sendiri, tapi kita kena ubah tabiat tu. Kena punctual on time. Cheeewwwwaaahhh, marah pula aku. Ni kek yang kami pilih. Secret Recipe, bukan calang-calang kek kami pilih. Muahahaha. Sedap hingga menjilat ibu jari kaki *over pulaAku lupalah nama kek nie tapi yang penting CHEESE keklah.


Happy birthday Muhamad Najib Nor Danial.


Nama-nama ex-roommates dulu.
Semua bawa balik nama masing-masing.
Excitedlah tu masing-masing dapat nama sendiri.
Muahahaha.



Birthday boy
♥ Muhamad Najib B. Nor Danial ♥



Ucapan kepada birthday boy yang handsome:
Happy birthday, Najib. You're officially 21 years old. 
Semoga hidup sentiasa diberkati dan diredhai Allah S.W.T 
serta dimurahkan segala rezeki. 
Dan satu lagi, semoga persahabatan kita akan terus kekal selama-lamanya.
#brotherhood



Najib & Addy
Bersama dengan Birthday Boy.




Gelagat-gelagat kami yang tidak matang. 
Sila fahami kerana anda jugak begitu bila bersama dengan kawan-kawan anda.
Kan, kan, kan *sambil angkat-angkat kening minta disokong.



Once again, nama-nama kami dengan gubahan oleh Hanif.  
Tahniahlah Hanif, anda sememangnya kreatif. 
Muahahahaha, bukan perli tapi ni pujian.



D403 memang legend. 
Siap ada lagu tema lagi daripada kumpulan EdCoustic - Menjadi Diriku.


Sebelum majlis habis, kami semua ex-roommates D403 bergambar beramai-ramai sebagai tanda kenangan. Ayat tidak boleh blah, muahahaha. Eyalah, jarang tau kami dapat berkumpul ramai-ramai macam begini tau. So, bila ada opportunity, why not we're using it? Am I right? Hidup D403, Hidup D403, Hidup D403. Cukup 3 kali jak laungkan. Last but not least, thank you so much to Hanif, Asrul, Wan, Azman sebab sudi datang and celebrating Najib's birthday.Thank you so much guys. Nanti kita plan pergi ke Genting Highlands pula. Okey. Bye. 

No comments :

Post a Comment