Tuesday, April 9, 2013

I'm a bookworm :3

Assalamualaikum guys :)

Hihihihi, once again aku dapat update blog. Gunakan opportunity yang ada, just grab. Habis update blog nie, nak pergi study (*kononlah :P). Muahahahaha. By the way, aku ndak tahu mahu cerita apa sebenarnya nie. Tengah memikirkan modal cerita apa yang patut aku sampaikan dalam blog nie. You're such a WEIRDO -_-, Addy ! Tak tahulah, tiba-tiba semangat nak menaip di blog nie tapi ndak tahu cerita apa yang mahu dikongsi. Kalau aku cerita aku beli buku, bolehkah ? Bolehlah bha. Muahahahaha, boleh bha kalau kau, Addy ! Kami layan jak kau bha. Nie adalah antara buku-buku yang aku beli. Gunakan baucer buku 1Malaysia, aku ndak tahu mahu beli dengan baucer buku yang tinggal RM50.00 tue, so aku belilah buku-buku dengan penambahan RM0.50 jak, aku dapat beli 4 buah buku.






Actually time nie ada promosi jualan buku dekat PTAR UiTM. Area dataran, aku pun ndak tahu apa dataran tue. Muahahahaha. So, kira macam miracle time lah tue. Tiba-tibalah ada promotion, aku apa lagi. Grab the oppoturnity yang ada. Insha-Allah aku akan habiskan baca buku nie semua. By the way, kepada pelajar UiTM, datang-datanglah ke promosi buku nieberdekatan dengan PTAR 1 jak. Rugi tak pergi. Goodbye.

2 comments :

  1. eh ckit pulak crita ko ... hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha, kenapa ? selalunya panjang kah ? ooohhhh, mesti selalu baca blog aku nie... hihihi :P

      Delete