Friday, April 5, 2013

My New Phone: Blackberry 9320

Assalamualaikum guys :)

1 minggu dah berlalu untuk post aku yang lalu. Lambatkan aku update status nie, eh, update status pula. Update blog nie bha. As you all know, as usual... (*malas nak sebut dha :P). Muahahahahaha. By the way guys, I just want to tell you that I have bought a new phone. I hope it doesn't bother you at all. Well, sometimes people will said like this:

Untunglah banyak duit, boleh beli handphone baru...
Beli handphone baru pun perlukan nak masukkan dalam blog ?
Does I care you buy a new phone, I can buy 10 of it...
Ala, guna duit PTPTN jak pun beli handphone tue, kan ?

Kalau boleh beli sampai 10, bagilah dengan aku 1. Terlebih kaya sudah kau nie. Aku beli pun atas keperluanku juga dan aku guna duitku juga bukan pakai PTPTN, okey...
Take a note for that statement. (*tiba-tiba emosilah pulak :P). Tapi kamu belum tahu kan apa type handphone yang aku pakai ? Aku guna Blackberry 9320.


Aku beli sebab aku rasa designnya yang sedap digenggam. Tapi skrin agak kurang puas hati sikitlah sebab kecil. Tidak palah, janji boleh BBM, boleh Whatsapp, boleh LINE, boleh Internet, boleh buka Twitter, boleh buka Facebook, boleh call, boleh sms. Actually aku nak beli Blackberry Torch 9810 tapi oleh kerana duitnya yang tidak cukup, aku belilah 9320 dan sangat berpuas hati dengannya. Yups, aku tahu kalau pakai Blackberry 9810 lebih bergaya tapi apakan daya -_-. That's all for today. Cerita pendek yang membosankan. Muahahahaha.

2 comments :

  1. untung lah guna BB sudaa..hehehe.. teruskan update. apa orang cakap,,peduli jak sama dia tuuuu.. hahahahah.. janji blog nie,, ko yang punya.. :D

    ReplyDelete
  2. Hahahahaha, BB biasa jaklah... okey, trimas... keep supporting me, okey...:D

    ReplyDelete