Wednesday, July 17, 2013

I have Instagram !

Assalamualaikum guys :D

Setelah sekian lama aku tidak update blog nie, terasa hidup nie tidak bermakna, chewwah. Ayat menyedapkan hati sendiri. Muahahahaha. Tiba-tiba teriak :

I have INSTAGRAM !

Well, it's normal lah orang ada Instagram. Kau nie ketinggalan zaman lah, Addy. Orang dah berpuluh-puluh, beratus-ratus pic sudah orang masukkan dalam Instagram. Kau baru nak start pakai. Ehemehem. Actually aku bukan baru nak start pakai. Sudah lama ada Instagram, tapi ndak tahu macam mana mahu pakai. My bad :C. Tapi sekarang nie jangan risau, aku dah "reti" pakai. Okey. Thumbs up untuk diri sendiri :D. Muahahahaha. Dulu aku ndak tahu macam mana mahu guna insta-insta nie bagai. Yang selalu update Facebook, Twitter, sekarang nie pun mula berjinak-jinak dengan Instagram. 


Okey. This is my Instagram : Addy Azizul Jeffry. Kepada sesiapa yang nak follow tue, perasan famous pulak aku suruh-suruh orang follow Instagram aku tapi tak nak pulak follow Instagram orang lain. Hehehehehe, jangan risau, insha-Allah kalau aku ada kekuatan nak follow Instgram kamu, aku akan follow, okey :D. Lagi better kalau follow-memollow,(*perkataan apalah yang aku cipta nie). Konon-konon dapatlah kita mengeratkan lagi hubungan silaturahim :D. Okey guys, sampai jak dulu aku menaip, okey. Mahu sambung pmtidur, penat semalam mengecat dinding bilik. Entry yang terpendek setakat nie :D.

- End for this chapter -

2 comments :