Friday, July 18, 2014

Garage Sale !

Assalamualaikum guys :)

Hari nie juga aku selongkar semua barang-barang terpakai aku especially baju-baju lama aku yang tidak digunakan pun. Bikin semak jak di dalam almari  dan kepala otak aku. So, aku decide mahu jual semua baju-baju yang aku tidak guna tue kepada sesiapa yang mahu. Aku jual dengan harga yang murah bermula dari harga RM10.00 - RM30.00 sahaja. Better aku jual baju-baju nie daripada tidak dipakai dan mereput dalam almari aku. Time selongkar-selongkar tue, banyak betul habuk sampai berair hidung aku, sudahlah resdung ku nie parah. Kena sikit jak habuk, habislah. Bersin terus jak kerja aku. Hahahahaha :D.

Cara untuk order baju nie, senang jak. Aku dah letakkan kod pada setiap baju tue. So, kamu just tulis begini sebelum hantar sms/whatsapp:



Nama penuh <> Alamat <> Kod Baju <> Hantar direct ke nombor telefon aku 
017-3058428

Kalau nak call pun boleh, nak order baju yang mana satu atau nak book siap sedia. Untuk penghantaran di area Tawau adalah percuma :). That means aku sendiri yang akan hantar baju tue dengan kamu sebagai tanda terima kasih kerana membeli baju-baju terpakai aku. By the way, untuk pembeli yang bertuah akan mendapat hadiah istimewa daripada aku. Hehehehe. Tak lupa juga, setiap pembeli baju terpakai aku akan bergambar dengan dorang dan masukkan dalam blog nie tapi hanya untuk pembeli area Tawau sahaja. Sorry :').


Okey, keep scrolling your mouse untuk lihat baju-baju yang terpakai tue. Malas nak jadi model untuk baju-baju aku yang terpakai nie. So, aku just capture each of the clothes. Harga untuk setiap baju yang aku jual akan diletakkan di setiap gambar and it is fixed price. Harga paling tinggi aku letak ialah RM30.00 dan paling rendah ialah RM10.00. Enjoy it and buy it. Hahahahaha. Selamat melihat dan membeli >_< ! Kita start scroll sekarang.




Saiz : M
Harga : RM15.00
Jenama : Cheetah


Saiz : M
Harga : RM15.00
Jenama : Blue Toms


Saiz : M
Harga : RM10.00
Jenama : Chargers Outfitter


Saiz : M
Harga : RM15.00
Jenama : Oreef


Saiz : M
Harga : RM30.00
Jenama : Romps


Saiz : M
Harga : RM30.00
Jenama : Chargers Outfitter


Saiz : M
Harga : RM10.00
Jenama : -


Saiz : M
Harga : RM30.00
Jenama : Blue Toms


Saiz : M
Harga : RM10.00
Jenama : John Langford


Saiz : M
Harga : RM10.00
Jenama : Republic Edgy


Saiz : M
Harga : RM10.00
Jenama : Techno Design


Saiz : M
Harga : RM30.00
Jenama : Guy's Vision

Untuk yang baju nie, nie semuanya pair. So, kena beli kedua-duanya.


Saiz : M
Harga : RM15.00
Jenama : Mercy Vintage


Saiz : M
Harga : RM15.00
Jenama : -


Saiz : M
Harga : RM15.00
Jenama : Head & Batchline


Saiz : M
Harga : RM15.00
Jenama : Batchline & Rabbits

That's all. Harap kamu semua membeli baju-baju yang terpakai nie. Insya-Allah aku akan hantar sendiri dengan kamu bagi pembeli area Tawau sahaja. Okey. By the way, saiz baju tue depends dengan saiz badan kamu sebab kadang-kadang saiz badan kita tidak sama. So, apa-apa kemusykilan bolehlah direct sms dengan saya. Okey. Selamat ber"shopping".

No comments :

Post a Comment