Tuesday, April 29, 2014

Typical Me :P

Assalamualaikum guys :)

Long time no see kan. Hampir sebulan aku menghilang. Well, opkoslah. Life as a student, kononlah dan lagi satu bila penyakit yang berbahaya kepada setiap manusia datang iaitu "MALAS" datang, memang aku malas lah nak update blog ni. Kesian, kesian. Padahal kalau sampai bilik, honestly tau mahu buat apa. Penat tue memang penatlah, could not deny about it. Assignment seperti biasa, ditangguh, ditangguh dan ditangguh sampai tarikh subsmission tue dah dekat, baru kelam kabut nak buat. Hurmm. Typical me :/. Time tulah masa tidur malam pun dah berubah disebabkan nak siapkan semua assignment yang membukit sebab hampir semua assignment sudah dihantar, only a few lagi tinggal untuk di"submit". Hehehehe. By the way, tinggal 5 minggu lagi kuliah, lepas tue study week, after study week, FINAL EXAMINATION. Preparation untuk final nie baru 40%, itu pun belum confirm and confident lagi 40% tu dah maintain atau tidak. 


Share sekeping gambar cukup kan :P

Jadual untuk semester nie tidaklah pack sangat sebab ada beberapa subjek yang tukar ke hari lain. So,hari jumaat, sabtu dan ahad aku free tapi tak macam free pun sebab tak tahu nak jalan ke mana. Senang cerita, most of the time aku akan berada di bilik dan keluar pun hanya untuk pergi makan. Kesian tak :P. By the way, aku update nie pun ada masa terluang sekejap dan kerajinan aku datang untuk menaip semula di blog ni. For honestly, semester 4 nie sangat-sangat-sangat tidak perform, sangat-sangat-sangat kecewa dengan diri sendiri :'(. 4 kali tahu aku ulang perkataan "sangat' tu. Macam semua benda yang aku buat, semuanya aku kurang berpuas hati. 

Bukanlah nak perfect sangat tapi dapat ukur usaha yang diberikan dalam melakukan sesuatu tugasan tue. Sebab itulah rasa sangat-sangat-sangat down untuk semester 4 nie. Tapi kena move on juga, insya-Allah. Habis jak nanti final exam ni, aku nak lupakan sekejap pasal study nie. Hahahaha. Nak bagi badan nie dapat full rehat dan tidur yang secukupnya sebab masa tidur aku dah lari, selalu tidur-tidur ayam sebab takut over slept. Lagipun aku dah plan cuti aku, hewhew. Tapi not sure lagi sebab plan cuti aku ni bergantung kepada situasi. Insya-Allah semuanya berjalan lancar untuk plan cuti aku ni. Okeylah, see you guys around. Mata aku dah layu-layu nak menaip panjang-panjang ni. Good night :).