Sunday, November 20, 2016

Mari Bergaya Bersama Zalora Malaysia

Assalammualaikum guys :)


Alhamdulillah. Sampai juga order daripada Zalora Malaysia. Actually minggu lepas dah sampai pun barang-barang ni, cuma aku tak sempat nak update dekat blog, dekat Instagram ja aku update gambar ni. Tunggu punya tunggu, akhirnya sampai juga. Kali ni, aku order 2 item daripada Zalora iaitu Sports White Sneakers dan juga Heather Zippered Laptop Compartment Bag pada harga yang sangat berbaloi which I'd only spend less than RM80.00 for these 2 items. Memang puas hati dengan 2 item ni sebab dapat beli pada harga yang murah dan lagi satu kualiti dia pun tip top. 


Okay, di bawah ni menerangkan jenis-jenis material yang digunakan pada kasut dan juga beg yang aku beli daripada Zalora. Mostly Zalora menggunakan pelbagai jenis material dan juga akan sentiasa menambahbaik kualiti produk mereka dari semasa ke semasa. So, tunggu apa lagi, jom usha website Zalora dan beli produk yang kamu suka. 

Sports Sneakers (RM 39.00)
It's all about the old school swagger and casual comfort with these sports sneakers. Walk your freshest moves as the mixed material construction gives off that signature ZALORA edge.
  • Polyurethane and textile upper 
  • Almond toe 
  • Seven pairs of metal eyelets with flat lace 
  • Ribbed heel panel 
  • Padded cuffs for extra comfort 
  • Textile insole 
  • Rubber outsole
Upper MaterialPolyurethane, textile 
Inner MaterialTextile 
Sole MaterialRubber 
ColourWhite

Heather Zippered Laptop Compartment Bag (RM 39.00)
Add a dash of colour into your work days with the Heather Zippered Laptop Compartment bag by ZALORA. Splashed with a deep shade blue, this practical and reliable carry on is crafted with a medley of compartments for item organization. And for days when you've got your hands full, you can always convert this sophisticated piece into a crossbody bag thanks to the detachable long shoulder strap.
  • Canvas 
  • Main compartment with zip fastening 
  • Twin grab handles 
  • 1 front zipper pocket 
  • Lined interior 
  • 1 padded laptop sleeve 
  • 1 inner slot pocket 
  • Detachable and adjustable long shoulder strap 
  • Detachable card holder
Mostly aku akan tunggu Zalora membuat sales yang gila-gila, then dari situ boleh dapat item yang aku suka pada harga yang sangat berbaloi. Besides, kalau nak dapatkan item pada harga yang murah, you guys kena rajin tengok update daripada Zalora dan juga rajin visit their website. Jangan risau, Zalora banyak menawarkan design-design terkini kepada young men di luar sana. So, don't forget to visit Zalora Malaysia: Men's Fashion dan grab any item to add in your collection. Lepas tu, kalau barang/produk Zalora dah sampai ke tangan kamu, jangan lupa untuk letak #zaloramy dan juga #mynewzalora. Okay, jumpa lagi nanti pada entry yang akan datang. Adios. 

4 comments :

  1. Replies
    1. Eyaps. I've already bought it for me. So, jangan lupa untuk visit Zalora Malaysia to grab new items to add-on in your collection.

      Delete
  2. best laptop tu nmpak lain dri yg lain. sbelum ni busyra pernah tngok sama ja pattern ni. yg ni lawa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah, hari tu harga beg tu naik then lepas tu turun balik. So, cepat-cepat beli masa Zalora buat diskaun hari tu dan dapatlah beg tu pada harga yang murah.

      Delete