Sunday, 3 January 2021

Hello, I'm back !

Assalammualaikum guys :)

It’s been a while aku "HILANG" daripada dunia blogging ni dan kalau tengok last post aku pun pada November tahun lepas. And I'm so sorry about that but it feels good to be back, right. Pejam celik pejam celik, cepat sangat masa berlalu dan kita pun "busy" dengan kehidupan masing-masing. Aku pun tak tahu apa yang dikejarkan sangat kan. The world is moving too fast, no I mean the time moving too fast. Terlalu banyak perkara yang tak sempat kita nak catch up, bila baru nak catch up, ada perkara baru pula yang datang.

Kadang itu yang membuatkan masing-masing stress dengan kehidupan sekarang. Apapun, kalau rasa terlalu penat nak catch up dengan rentak dunia ni, just slow down and redeem yourself. Cari masa untuk relaks dan "me time" or spend time dengan faimly. Bila dah rasa okay dan stabil, kembali berjuang. Eyalah, ada masa kita kuat dan ada masa kita akan feels tired dan exhausted, so kita perlu tahu part mana yang kita perlu untuk kuat dan bertahan atau let it go ja. Itu yang paling penting. Stay strong dan stay safe everyone. Okay, adios.