Monday, 15 July 2019

Majlis Perkahwinan Lt Qayyum Edlee bin Abdul Aziz TUDM & Farzana Nurain binti Mohd Faizal (13 Julai 2019)

Assalammualaikum guys :) 

Alhamdulillah, tahniah diucapkan kepada pasangan pengantin baru Lt Qayyum Edlee bin Abdul Aziz TUDM & Farzana Nurain binti Mohd Faizal. Kahwin juga akhirnya abang sulung kami dalam skuad KAP27/17. Kepada kedua-dua pengantin baru, selamat menempuhi hidup baru bersama-sama, semoga menjadi sebuah keluarga yang sakinah, mawaddah dan warrohmah serta diberikan keturunan yang soleh dan solehah dikurniakan limpahan rezeki yang berkat serta selalu berada di dalam lindungan juga kasih sayang Allah SWT. Semoga Allah SWT menyempurnakan semua kebahagiaan kamu berdua dan menjadikan pernikahan ini sebagai ibadah kepada-Nya.

Lt Qayyum Edlee bin Abdul Aziz TUDM
&
Farzana Nurain binti Mohd Faizal
Kepada Qayyum, selamat menjadi seorang suami dan seorang imam yang mempunyai amanah, tanggungjawab yang besar untuk isteri dan juga kepada anak-anak. Jadilah suami yang hebat dan ayah yang penyayang. Kepada Nana, selamat menjadi seorang isteri yang soleha dan bidadari yang terbaik kepada suami tercinta. Semoga juga menjadi ibu yang terbaik serta penyayang kepada anak-anak. Aaminn. Sebelum bergerak balik ke KL, kami semua pergi lepak-lepak dekat Pantai Klebang dulu.

Sekali lagi, tahniah atas pernikahan kamu berdua pada hari ini. Selamat membina keluarga yang sakinah, mawaddah, warrahmah. Aamin. Terima kasih untuk hospitaliti yang diberikan dan terima kasih juga kepada skuad SB bagi membantu menjayakan majlis ini. That's all for today. Adios.

2 comments :

  1. Thank you very much addy. Boleh simpan sbg kenangan and boleh cerita kat anak2 nnt. ❤️

    ReplyDelete